לנדוור הוד השרון תפריט החדש

 את רשת בתי הקפה של לנדוור אני מכירה (לטובה:) כבר די הרבה זמן ולכן שמחתי להיות מוזמנת להשקת התפריט החדש בלנדוור הוד השרון. בית הקפה ממוקם במרכז הוד השרון, בדרך רמתיים 18, מקום קרוב ונגיש והכי חשוב עם חניה צמודה וחינמית .

 

במקום נפגשנו עם שני בעלי הרשת (החתיכים..): אורן מאור ועופר קורן:

חשוב לציין שמדובר בעסק משפחתי לגמרי, כך שמיכל קורן, אחותו של עופר, מייצרת את כל הצלחות וכלי ההגשה המדהימים במקום.

למעוניינים, הטלפון של מיכל: 054-4606044

המנה ראשונה שנחתה על שולחננו הייתה "קדרת המושבה", שהוגשה בצלחת פרי עבודתה של מיכל: מנה בשרית מדהימה וטעימה מאוד. כך היא נראת מבחוץ (הצלחת בהחלט תורמת למראה האסתטי של המנה:)

 

כך היא נראת מבפנים:

מנה ביתית נוספת הייתה קציצות ואורז ,בדיוק כמו שאני מכינה לילדים בבית:

ולאוהבי הפסטה הטובה, הוגשה פסטה פפרדלה בולונז עם בשר בקר טחון ברוטב עגבניות ובזיליקום (49 ש"ח בתפריט). הפסטה, מתוצרת המותג האיטלקי דה צ'אקי , מיובאת בבלעדיות ע"י רשת לנדוור. הפסטה הייתה מאוד טעימה ועשויה אל דנטה כמו שהאיטלקים אוהבים לבשל .

רביולי רוזה עם פרמזן הייתה המנה המועדפת עליי בתפריט הפסטות:

אני מאד אוהבת מיצים טבעיים (למזלי, בעלי היקר אוהב להכין אותם...) ולא אוהבת מיצים תעשיתיים, ולכן שמחתי לשמוע שהמיצים בלנדוור נסחטים במקום. כמובן שמיד הזמנתי מיץ תפוחים טרי  וטעים.

ניתן להזמין גם מיצי גזר ותפוזים סחוטים במקום מפירות וירקות טריים!

 

חשוב לציין דבר נוסף אשר מבדיל את רשת לנדוור מבתי קפה אחרים -הלחמים ופוקצ'ות שלה מוכנים מבצק בעבודת יד של מאפיית "לחמא" , כאשר את שלב החימום והעשייה הסופית מבצעים בבית הקפה .

פוקצ'ת איכרים איטלקית עשויה בטאבון, הכוללת מוצרלה, עגבניות שרי, עלי בייבי, בצלים וצנונית טריים. מנה מושקעת, צבעונית וטעימה:

אם כבר דברנו על פוקצ'ות, הגיעה לשולחננו פוקצ'ה טעימה עם גבינת פטה, פסטו, עגבניות שרי, בצל, עלי בייבי ופלפלים קלויים, בדיוק בטעם ובמליחות שאני אוהבת!

 

חלת בריוש טעימה, שהוגשה עם מנת השקשוקה הים תיכונית, בתוספת חצילים אפויים, גבינת פטה ופטרוזיליה, מגיעה גם עם טחינה העשויה במקום וסלט ירקות טרי (53 ש"ח בתפריט).השקשוקה הייתה מתובלת היטב והחצילים הוסיפו טעם מיוחד.

 

 

מי שמגיע למקום עם ילדים, יכול לקבל "מנת ילדים" אני קוראת לה, למרות שהיא הייתה בגודל ענקי, כמו רוב המנות במסעדה- שניצל, צ'יפס וקטשופ.

מנה זאת מגיעה בתוספת סלט ירקות טרי (במיוחד לבן האמצעי שלי חובב הסלטים), כן כן יש גם ילדים כאלה:)

 קינוחים:

לאחר תוספת הפחממות לקיבתנו, עופר הבטיח קינוח שוקולדי שווה ללא גלוטן: עוגת שוקולד מדהימה העשוייה מהמון שוקולד בליווי כדור גלידה וקצפת. קינוח מושחת לאוהבי שוקולד!

קינוח מיוחד רוזלך  שמומלץ לאכול אותו חם הישר מהתנור: קינוח חורף קלאסי. בצק פוקאצ'ה עם מילוי עשיר של שוקולד נוטלה ושבבי אגוזים. הקינוח נעשה בתנור לבנים ויוצא קריספי עם השוקולד שנמס בתוך הבצק. מוגש עם אבקת סוכר. (השם נגזר מהשם רוזה הבר השייך לבעלי לנדוור ברחוב דיזינגוף פינת ירמיהו שם הרוזלך הוא קינוח הבית) (33ש"ח).

את הקינוח  "גארדה" שברי מרנג, גלידת וניל צרפתית, סורבה פירות יער, קצפת, פירות העונה, שוקולד לבן בתוספת רוטב פירות יער (49 ש"ח) , הכרתי כבר מהביקור שלי בקפה לנדוור במרינה וידעתי שזה הקינוח האהוב עלי ביותר. תמונת תזכורת: הילדים שלי מחסלים את גארדה:

הרעיון של הקינוח הגיע לאחר טיול של עופר עם משפתו באיטליה, שם, על שפת אגם גארדה הוגש להם קינוח דומה. כך זכינו בטעימה הישר מאיטליה! אפילו בלי לקנות כרטיס טיסה....

תמונה אחת שווה אלף מילים: כל זה חוסל ע"י 5 בנות בפחות מדקה!

לסיכום: עד היום הייתי בדעה, שבבית קפה מומלץ להזמין קפה ומשהו מתוק ליד, ואם רעבים, הולכים למסעדה. הופתעתי לטובה מרמת האוכל בהשוואה לבתי קפה אחרים בהם בקרתי לאחרונה.

תגובות

רשומות פופולריות