מסעדת אדיסון ברעננה


במסעדת אדיסון הרעננית לא יצא לי לבקר עד היום. מידי פעם הייתי עוברת ברעננה והייתי רואה אותה.  הוזמנתי לארוחת בלוגרים במסעדת אדיסון ספוט , אחותה הכשרה ברעננה אשר נפתחה לפני כחצי שנה ומשכה אליה את קהל המעורב של חילונים  ושומרי מסורת.

במקום בר משקאות עם מגוון גדול של משקאות לרוצים לשבת על הבר עם חברים ולהעביר ערב נחמד.

על התפריט מנצח שף ניר גוזגל ואורן זאבי, אחד הבעלים הסביר לנו על התפריט החדש.

פתחנו את הערב עם חמש מנות ראשונות בליווי יין אדום ישראלי, קברנה סבניון מיקב הבוטיק" אור הגנוז".

התחלנו עם פטה כבד עוף עם ריבת פירות (32 ש"ח) הורגשה צלייה עדינה של כבד עוף ותוספת מחמאה (בגלל הכשרות):

המנה אותה אני ממליצה ליושבים ומנשנשים על הבר כתוספת לבירה : כנפי עוף ברוטב חריף מתוק על מצע טבעות פילדלפיה: כנפיים מטוגנות ברוטב צ'ילי קלאסי המבוסס על צ'ילי מתוק, חלב קוקוס, שום ומחמאה (22/34 ש"ח)

מנה נוספת עליה אני ממליצה למנשנשים על הבר היא סיגר טלה בגספצ'ו עגבניות שרי וטחינה בתוספת חצילים מטוגנים ותבלינים (32 ש"ח). המילוי של בשר טלה טחון עם טוויסט של חציל היה טעים מאוד.

סלט גרבלקס : נתחי סלמון בכבישה ביתית על סלט של מיקס עלים, כרוב סגול ברוטב אסייתי מתקתק (מנה מתומחרת גבוה יחסית למנה הראשונה קלילה ומרכיביה49 ש"ח)

קרפצ'ו סינטה (43 ש"ח)  בליווי פוקצ'ת הבית עם איולי (16 ש"ח) עם שמן זית, לימון, בלסמי. נתחי סינטה רכים השתלבו היטב עם שמן זית.

אז הגיעו כוכבות הערב: מנות עיקריות  בשריות:

המבורגר בו התווספו לבשר חצילים, פיסטוקים ואגוזי קשיו (41/49 ש"ח תלוי במשקל). ההמבורגר היה קצת מלוח לטעמי, הייתי מעדיפה להרגיש קצת יותר טעם של חומר גלם איכותי ממנו הוא היה עשוי.

אני מאוד אוהבת פרגיות, לכן אהבתי במיוחד את המנה הפרגיות רכות צרובות קלות על הגריל עם פפריקה ותבלינים (72 ש"ח). הפרגיות אשר הושרו במרינדה ואז נצרבו בתנור, הוגשו עם קוביות תפו"א אפויים וקריספיים.

נתח אנטריקוט 300 גר' (118 ש"ח) היה עשוי מדיום היה טיפלה מלוח ולא כל כך רך לטעמי:

האנטריקוט הגיע בתוספת צי'פס, ירקות מאודים  ותפו"א ברוטב קייג'ין:

ניוקי סלמון עם קרם ארטישוק (56 ש"ח) מנה חביבה אם כי היה מורגש מחסור במרכיבים החלביים במנה:

סינטה סנדוויץ' כריך עם פרוסות סינטה, קצת קשות לטעמי וירקות בתוך לחם פרנה (49 ש"ח):

קינחנו בשלושה קינוחים (תפריט הקינוחים משתנה) המחירים נעים בין 26-33 ש"ח:

סופלה שוקולד שהזכיר יותר את עוגת שוקולד חמה (השוקולד לא נזל מבפנים כפי שצריך להיות בסופלה) בתוספת כדור גלית וניל פרווה

מרכיז שוקולד עם ליקר תפוזים ופיסטיוקים. אני מאוד אוהבת את השילוב של שוקולד עם תפוזים ולכן אהבתי את הקינוח:

וקינוח הפתעה של הערב סורבה עגסים מעגסים שבושלו ביין עם נגיעות של ליקר תפוזים.

בשעות הערב המאוחרות ניתן להינות מתפריט במחירים מיוחדים הכולל המבורגים, שניצלים, כנפיים, פיש אנד צ'יפס, מרגז ולשלב בילוי במסעדה עם צפיה במשחקי בספורט המוקרנים על מסכי הטלביזיה במקום:

אתר של מסעדת אדיסון ספוט: http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=12941


תגובות

רשומות פופולריות