מסעדת טריולה פ"ת 2013
תור תושבת פתח תקווה אני יכולה להעיד
שעד לפני מספר שנים לא היו מסעדות שוות ומקומות בילוי בעיר. בשנים האחרונות
העיר התפתחה ונפתחו בה מסעדות ופאבים אשר יכולים בכבוד להשאיר את הבליינים
המקומיים בעיר.
אחד המקומות האלו היא מסעדת טריולה, שנפתחה לפני שנתיים באזור יכין סנטר, ואליה הוזמנתי לארוחת בלוגרים.
טריולה היא מסעדה איטלקית המשלבת חלום של מסעדנים: בשעות היום מסעדה, ובשעות הלילה בר עם מגוון משקאות ומסך פלזמה גדול בו ניתן לצפות באירועי ספורט.
עיצוב המסעדה משלב סגנון מודרני עם אלמנטים ביתיים ויוקרה עם פשטות.
"טריולה" הוקמה ע"י שלושת השותפים (ומכאן גם שמה), תמיר פיירמן והאחים חן ותומר חכים.
על התפריט מנצח השף תמיר חכים, בן 30. תמיר הצעיר והצנוע, התחיל את דרכו בעולם המזון והאוכל בקצביה של אביו, שם למד את רזי הטיפול בחומרי הגלם. גם בבית הכין ועדיין מכין מגוון מנות לארוחות משפחתיות. תחילה שיחזר מנות אותן טעם במסעדות, ועם הזמן פיתח סגנון יחודי משלו. לפני טריולה עבד תמיר במסעדות ידועות כמו פסטה מיה וטפאו.
כצפוי, התחלנו מהמנות הראשונות:
סלט פנצנלה על בסיס עגבניות שרי, בצל,קלמטה פטרוזיליה, נענה. מלפפון, כדורי מוצרלה וקרוטונים ברוטב ויניגרט (37 ש"ח)
פוקצ`ת פלפלים עם גבינה הנאפת במקום בטאבון:
אנטיפסטי עם ירקות העונה קלויים בטאבון עם עשבי תיבול (18/34 ש"ח).
כרובית טרטופו, מנת הדגל של המסעדה - כרובית עשויה בטאבון בתוספת שבבי עירית ופרמזן ברוטב כמהין (36 ש"ח). מנה טעימה וצורת הגשתה מעוררת תאבון.
שתי ברוסקטות עשויות בתנור: ברוסקטה עם פטריות ומחית כמהין וברוסקטה קרנבל עם סלסת עגבניות, בזיליקום, שמן זית, בסלמי ופרמזן (28 ש"ח)
מהמנות העיקריות טעמתי שתי מנות :
בהמלצת השף תמיר (החלטה נבונה כי השף יודע מה הכי טוב אצלו במטבח) הזמנתי פפרדלה די מארה
המנה הוכנה מפסטה עשויה ידנית. טריותה ואיכותה הורגשו מהטעימה הראשונה. ספק הפסטות הטריות של המסעדה הוא "פסטה צ`ורו".
הפסטה שולבה עם שרימפס וקלמרי בשמנת, ברנדי, שקדים, מוצרלה, שרי תמר, פורטובלו, בלסמי, אורגולה ויין לבן. השמנת בשילוב הפסטה הטריה נתנה טויסט מעניין בטעם.
חברתי סיוון הזמינה רגטוני פולו גוסו -פסטה טריה בתוספת נתחי עוף ואווז, שרי תמר, בצל מקורמל, זוקיני, בזיליקום ורוטב פומודרו.
שילוב העוף והאווז עםרוטב הירקות הסמיך הופך את המנה לטעימה מאד ומומלצת.
סיימנו את הארוחה במגוון קינוחים: קרמבל תפוחים, עוגת גבינה אפויה, שחיתות פיסטוק, עם רוטב פירות יער (קינוח מועדף עלי שיצא לי לטעום רק כפית ממנו היות וחוסל ע"י בלוגריות תוך שניות), מוס חמאת בוטנים עם אגוזים וגנש שוקולד וטרמיסו.
לסיכום: מדובר במסעדה חביבה באזור מגוריי, המתאימה לאירועים משפחתיים קטנים או לבילוי עם חברים על הבר בשעות הלילה הקטנות. אני ממליצה ללכת יותר על הפסטות הטריות של המקום ופחות על הלחמים והברוסקטות (למרות שאופים אותם בטבון במקום). כמו כן, המקום הוא גן עדן לצמחוניים (אין במקום הרבה מנות בשריות:)
לטבעוניים שביננו קיים מגוון רחב של סלטים, פיצות (ללא גבינה), אנטיפסטי,פוקצ`ות בלי בייצים או ברוסקטות ללא תוספת גבינה.
במהלך חודש אוגוסט תתקיים פעילות במסעדה כמו אירוח שפים וברמנים, ערבי רווקים ורווקות, הוזלה למשקאות או "ארוחה בהפתעה" בשווי 100 ש"ח ליחיד הכוללת ראשונה, עסקית וקינוח בליווי יין. השף, תמיר חכים הוא זה שמחליט על אופי הארוחה אבל אפשר לסמוך עליו:)
אחד המקומות האלו היא מסעדת טריולה, שנפתחה לפני שנתיים באזור יכין סנטר, ואליה הוזמנתי לארוחת בלוגרים.
טריולה היא מסעדה איטלקית המשלבת חלום של מסעדנים: בשעות היום מסעדה, ובשעות הלילה בר עם מגוון משקאות ומסך פלזמה גדול בו ניתן לצפות באירועי ספורט.
עיצוב המסעדה משלב סגנון מודרני עם אלמנטים ביתיים ויוקרה עם פשטות.
"טריולה" הוקמה ע"י שלושת השותפים (ומכאן גם שמה), תמיר פיירמן והאחים חן ותומר חכים.
על התפריט מנצח השף תמיר חכים, בן 30. תמיר הצעיר והצנוע, התחיל את דרכו בעולם המזון והאוכל בקצביה של אביו, שם למד את רזי הטיפול בחומרי הגלם. גם בבית הכין ועדיין מכין מגוון מנות לארוחות משפחתיות. תחילה שיחזר מנות אותן טעם במסעדות, ועם הזמן פיתח סגנון יחודי משלו. לפני טריולה עבד תמיר במסעדות ידועות כמו פסטה מיה וטפאו.
כצפוי, התחלנו מהמנות הראשונות:
סלט פנצנלה על בסיס עגבניות שרי, בצל,קלמטה פטרוזיליה, נענה. מלפפון, כדורי מוצרלה וקרוטונים ברוטב ויניגרט (37 ש"ח)
פוקצ`ת פלפלים עם גבינה הנאפת במקום בטאבון:
אנטיפסטי עם ירקות העונה קלויים בטאבון עם עשבי תיבול (18/34 ש"ח).
כרובית טרטופו, מנת הדגל של המסעדה - כרובית עשויה בטאבון בתוספת שבבי עירית ופרמזן ברוטב כמהין (36 ש"ח). מנה טעימה וצורת הגשתה מעוררת תאבון.
שתי ברוסקטות עשויות בתנור: ברוסקטה עם פטריות ומחית כמהין וברוסקטה קרנבל עם סלסת עגבניות, בזיליקום, שמן זית, בסלמי ופרמזן (28 ש"ח)
מהמנות העיקריות טעמתי שתי מנות :
בהמלצת השף תמיר (החלטה נבונה כי השף יודע מה הכי טוב אצלו במטבח) הזמנתי פפרדלה די מארה
המנה הוכנה מפסטה עשויה ידנית. טריותה ואיכותה הורגשו מהטעימה הראשונה. ספק הפסטות הטריות של המסעדה הוא "פסטה צ`ורו".
הפסטה שולבה עם שרימפס וקלמרי בשמנת, ברנדי, שקדים, מוצרלה, שרי תמר, פורטובלו, בלסמי, אורגולה ויין לבן. השמנת בשילוב הפסטה הטריה נתנה טויסט מעניין בטעם.
חברתי סיוון הזמינה רגטוני פולו גוסו -פסטה טריה בתוספת נתחי עוף ואווז, שרי תמר, בצל מקורמל, זוקיני, בזיליקום ורוטב פומודרו.
שילוב העוף והאווז עםרוטב הירקות הסמיך הופך את המנה לטעימה מאד ומומלצת.
סיימנו את הארוחה במגוון קינוחים: קרמבל תפוחים, עוגת גבינה אפויה, שחיתות פיסטוק, עם רוטב פירות יער (קינוח מועדף עלי שיצא לי לטעום רק כפית ממנו היות וחוסל ע"י בלוגריות תוך שניות), מוס חמאת בוטנים עם אגוזים וגנש שוקולד וטרמיסו.
לסיכום: מדובר במסעדה חביבה באזור מגוריי, המתאימה לאירועים משפחתיים קטנים או לבילוי עם חברים על הבר בשעות הלילה הקטנות. אני ממליצה ללכת יותר על הפסטות הטריות של המקום ופחות על הלחמים והברוסקטות (למרות שאופים אותם בטבון במקום). כמו כן, המקום הוא גן עדן לצמחוניים (אין במקום הרבה מנות בשריות:)
לטבעוניים שביננו קיים מגוון רחב של סלטים, פיצות (ללא גבינה), אנטיפסטי,פוקצ`ות בלי בייצים או ברוסקטות ללא תוספת גבינה.
במהלך חודש אוגוסט תתקיים פעילות במסעדה כמו אירוח שפים וברמנים, ערבי רווקים ורווקות, הוזלה למשקאות או "ארוחה בהפתעה" בשווי 100 ש"ח ליחיד הכוללת ראשונה, עסקית וקינוח בליווי יין. השף, תמיר חכים הוא זה שמחליט על אופי הארוחה אבל אפשר לסמוך עליו:)
תגובות
הוסף רשומת תגובה