מסעדת VILLA V חד נס 2013
בטיולים שלי בארץ, אני אוהבת לגלות
מקומות מיוחדים, המציעים חוויה קולינרית מסוג אחר. מסעדת הגורמה VILLA V
בישוב חד נס שבדרום ברמת הגולן, היא מסוג המקומות הללו.
השף הצעיר (38) והמצליח גיא בן שמחון, החליט לפני כשנה לעזוב את מסעדת "לה גוטה" בירושלים, בה שימש כשף במשך 15 שנים, לעבור עם משפחתו לחד נס, ולפתוח מסעדה משלו . מה גרם לכך? הרצון להיות עצמאי ולהגיש לאורחים מנות באופן אישי, וכמובן להנות מרמת החיים, השלווה והנוף של הצפון.
העיצוב המודרני מצד אחד, משולב עם אלמנטים ביתיים, כמו סירים ומחבתות על קירות המטבח, או מתקן ליינות החשוף לעיני האורחים, מעניקים לאורחי VILLA V הרגשה של בית או נכון יותר, מסעדה ביתית.
הייחוד של VILLA V הוא המטבח הפתוח, בו מכין גיא את המנות, בהקפדה רבה על כל פרט, מול עיני הסועדים, וניתן לראות שהכל מוכן במקום וממרכיבים טריים http://youtu.be/zZ97IiWvKh4
מוזיקת רקע נינוחה תורמת לאווירה הנעימה.
הריחות והמראות מהמטבח עוררו את תאבוננו והמתנו בציפיה למנות....
התחלנו מפוקצ'ת הבית עם מתבלים: לימון כבוש,שמן זית וממרח זיתים; "טרין חצילים" חציל קלוי על האש עם טחינה וסילאן בתוספת עגבניות שרי. החציל מוגש עם גרגירים בצורה מאוד יפה ואסטתית ולא הורגשה כלל מרירות במנה (42 ש"ח), כבד אווז עם ריבת תאנים וניל, רך ונמס בפה (55 ש"ח)
קבב טלה עם טחינה, סילאן וארטישוק, מוגש עם פלפלים קטנים קטנים ומתוקים, וקרם חציל (55 ש"ח); סיגרים ממולאים בבשר בתוספת טחינה וסילאן, ומנת הדגל עם טעם אלוהי: תבשיל בוריגיניון עגל בציר שורשים מבושל על גז עם רוטב פיקנטי מתקתק.
את המנות הראשונות ליווה יין אדום מרלו מסדרת YARDEN של יקב רמת הגולן, בציר 2009, היין האהוב עלי.
למנה עיקרית טעמנו מיקס משתי מנות עיקריות: מדליון פילה עגל רך ונימוך ביין אדום וצלעות בציר טלה וטימין על מצע קוסקוס ושועיעת ירוקה (מחיר מנה בגודל מלא 135 ש"ח).
קינחנו ב"שוקולד סורפרייז" (גיא סירב לחשוף את סוד הקינוח) זיהיתי שוקולד מריר עם פצפוצי שוקולד עם קרם עוגיות בפנים. אפילו בעלי שהוא לא חובב מתוק חיסל יחד איתי את הקינוח.
במסעדה ניתן לארוך אירועיים פרטיים עד 20 סועדים, סדנאות בישול לזוגות וקבוצות קטנות והיא פתוחה לציבור הרחב בהזמנה מראש.
לסיכום: אמנם רמת המחירים גבוהה יחסית, אך בתמורה מקבלים מנות, שכל אחת מהן היא יצירת אומנות קולינרית.
מסעדת VILLA V, חד נס, צפון כנרת טל להזמנות:053-7101292
השף הצעיר (38) והמצליח גיא בן שמחון, החליט לפני כשנה לעזוב את מסעדת "לה גוטה" בירושלים, בה שימש כשף במשך 15 שנים, לעבור עם משפחתו לחד נס, ולפתוח מסעדה משלו . מה גרם לכך? הרצון להיות עצמאי ולהגיש לאורחים מנות באופן אישי, וכמובן להנות מרמת החיים, השלווה והנוף של הצפון.
העיצוב המודרני מצד אחד, משולב עם אלמנטים ביתיים, כמו סירים ומחבתות על קירות המטבח, או מתקן ליינות החשוף לעיני האורחים, מעניקים לאורחי VILLA V הרגשה של בית או נכון יותר, מסעדה ביתית.
הייחוד של VILLA V הוא המטבח הפתוח, בו מכין גיא את המנות, בהקפדה רבה על כל פרט, מול עיני הסועדים, וניתן לראות שהכל מוכן במקום וממרכיבים טריים http://youtu.be/zZ97IiWvKh4
מוזיקת רקע נינוחה תורמת לאווירה הנעימה.
הריחות והמראות מהמטבח עוררו את תאבוננו והמתנו בציפיה למנות....
התחלנו מפוקצ'ת הבית עם מתבלים: לימון כבוש,שמן זית וממרח זיתים; "טרין חצילים" חציל קלוי על האש עם טחינה וסילאן בתוספת עגבניות שרי. החציל מוגש עם גרגירים בצורה מאוד יפה ואסטתית ולא הורגשה כלל מרירות במנה (42 ש"ח), כבד אווז עם ריבת תאנים וניל, רך ונמס בפה (55 ש"ח)
קבב טלה עם טחינה, סילאן וארטישוק, מוגש עם פלפלים קטנים קטנים ומתוקים, וקרם חציל (55 ש"ח); סיגרים ממולאים בבשר בתוספת טחינה וסילאן, ומנת הדגל עם טעם אלוהי: תבשיל בוריגיניון עגל בציר שורשים מבושל על גז עם רוטב פיקנטי מתקתק.
את המנות הראשונות ליווה יין אדום מרלו מסדרת YARDEN של יקב רמת הגולן, בציר 2009, היין האהוב עלי.
למנה עיקרית טעמנו מיקס משתי מנות עיקריות: מדליון פילה עגל רך ונימוך ביין אדום וצלעות בציר טלה וטימין על מצע קוסקוס ושועיעת ירוקה (מחיר מנה בגודל מלא 135 ש"ח).
קינחנו ב"שוקולד סורפרייז" (גיא סירב לחשוף את סוד הקינוח) זיהיתי שוקולד מריר עם פצפוצי שוקולד עם קרם עוגיות בפנים. אפילו בעלי שהוא לא חובב מתוק חיסל יחד איתי את הקינוח.
במסעדה ניתן לארוך אירועיים פרטיים עד 20 סועדים, סדנאות בישול לזוגות וקבוצות קטנות והיא פתוחה לציבור הרחב בהזמנה מראש.
לסיכום: אמנם רמת המחירים גבוהה יחסית, אך בתמורה מקבלים מנות, שכל אחת מהן היא יצירת אומנות קולינרית.
מסעדת VILLA V, חד נס, צפון כנרת טל להזמנות:053-7101292
תגובות
הוסף רשומת תגובה