ג'אפניקה מציגה תפריט לילה מוזל Paper Moon
רוצים להינות מבילוי לילי במטבח אסייתי איכותי בלי לקרוע את הכיס?
בימים אלה מושק ב-25 סניפים של רשת ג'אפניקה, הרשת אשר הביאה את בשורת הסושי להמונים לפני כעשור, תפריט לילה חדש Paper Moon, המביא איתו מהפכת בילוי אמיתית ושווה לכל כיס.
תפריט Paper Moon, המוגש החל מ-22:30 בלילה, מציג מנות אסיאתיות ויפניות קטנות, סושי בהרכבה אישית, שהורכבו במיוחד מרכיבים שסופחים אלכוהול ומותאמות לשיירינג ולארוחה לילית, ותפריט אלכהול רחב. המנות כולן כמובן מייצגות נאמנה את המטבח של הרשת, פן אסיה, ומביאות חווית בילוי כייפית עם תמורה מעולה למחיר.
מחיר כל המנות והאלכוהול בתפריט הלילה הינו 10-20 ₪, כך נוצר תפריט מדליק עם אלכוהול טוב, לצד סאונד ופלייליסט חדש שינוגן אחרי השעה 22:00, במטרה להעניק לסועדים והבליינים עסקה משתלמת עם חווית אירוח של מסעדת אסיאתית באווירה לילה עדכנית.
הגענו לסניף ג'אפניקה בפתח תקווה. שנפתח לפני 5 שנים וממש בקרוב אמור לעבור שיפוץ והתאמה ליתר הסניפים ברשת.
על פי המסורת היפנית פתחנו את הערב עם ג'אפניקה סאקי המוגש חם/קר בקנקן קטן עם כוסות קטנות (10 ש"ח).
לצמחוניים וטבעוניים (ולא רק...) כדאי להזמין מוראסאקי וואסאבי - סלט מרענן וטיפלה פיקנטי אשר מוגש בצלחת די גדולה מנבטים, כרוב סגול, אפונה, ווסאבי בתיבול הויסין, מירין, שום וג'ינג'ר (10 ש"ח)
לאוהבי המבורגרים והבשר מומלצת מנת סלופי באו- מנה קטנה בגודל טאפס - לחמניה סינית מאודה במילוי בשר מוקפץ, שום ג'ינג'ר והוסין על מצע חסה ובצל (10 ש"ח).
צ'יקן צ'ילי- 6 כדורי עוף פריכים עשויים בטיגון עמוק ומתובלים ברוטב צ'ילי מתקתק, מגיעים ארוזים בעטפת נייר עם תוספת רוטב איולי בצד (10 ש"ח). מנה נדיבה וטעימה, מומלצת לצד בירה או משקה אלכוהולי קל.
למנה עיקרית הזמנו את גיוזה- שלושה כיסוני בצק במילוי עוף קצוץ, ירקות וג'ינג'ר (15 ש"ח), בתוספת רוטב סויה ובצל ירוק.
מומלץ לשלב את המנה עם שני משקאות מתפריט האלכוהול: למברוסקו רוזה (15 ש"ח) ואפרול שפריץ (15 ש"ח).
ניתן לשלב את תפריט הלילה עם התפריט הרגיל במסעדה. זה מה שעשינו והזמנו קומבינציה זוגית של סושי (78 ש"ח) הכוללת: 4 יחי סאקה טריאקי רול, 4 יחי סנסט רול, 6 יחי מאקי אבוקדו, 4 יחי ניגירי טונה וטומאגו (חביתה יפנית) ו-4 יחי טאטקי טונה צרובה. מנה יפייפיה של סושי מעולה.
מנת "אושן טמפורה" גם היא מתפריט הלילה, נמכרת ב-20 ש"ח בלבד, ומגיעה בקונוס נייר וכוללת טבעות וראשי קלמרי מטוגנים בתוספת רוטב צ'ילי.
ה-Paper Moon, עושה חשק לבקר באחד מסניפי הרשת הקרובים וליהנות מחוויה של בילוי שווה, טעימה ומשתלמת כמו שיודעת הרשת להציע בעשר השנים לקיומה. ברשת WI FI חופשי ושירות אדיב ומקצועי (כל הצוות עובר הדרכות והמלצרים עוברים מבחנים על התפריט לפני קבלה לעבודה).
התפריט מוגש במרבית סניפי הרשת החל מ 22:30. לבירורים נוספים על התפריט וסניפים, ניתן לפנות לאתר הרשת: www.japanika.net
אודות רשת ג'פניקה
רשת ג'פניקה היא רשת מסעדות סושי ומטבח אסיאתי אשר הוקמה לפני כעשור עם סניף ראשון ברחוב דיזינגוף בתל אביב. הרשת הייתה הראשונה להנגיש את הסושי והמטבח האסיאתי ולהתאימו אל החיך הישראלי. כיום הרשת מונה 25 סניפים, מעסיקה כ- 2400 עובדים וכ- 17 אלף סועדים פוקדים את כל אחד מהסניפים מידי חודש. חווית הלקוח ברשת מורכבת משילוב של מנות טעימות העשויות מחומרי גלם איכותיים וייחודיים לרשת, מגוון אלכוהול רחב, עיצוב לפי תורת הפאנג שווי אשר מקנה חווית אירוח אסתטית, נעימה, ומזמינה. בשנה האחרונה החלה הרשת תהליך של מיתוג מחדש אשר כלל פתיחת סניפים חדשים ושדרוג הקיימים. תהליך המיתוג כלל גם קו קולינארי מרענן של הרחבת קשת הטעמים האסייתים תוך התחשבות בחיך הישראלי.
רשת ג'פניקה
http://www.japanika.net/
בימים אלה מושק ב-25 סניפים של רשת ג'אפניקה, הרשת אשר הביאה את בשורת הסושי להמונים לפני כעשור, תפריט לילה חדש Paper Moon, המביא איתו מהפכת בילוי אמיתית ושווה לכל כיס.
תפריט Paper Moon, המוגש החל מ-22:30 בלילה, מציג מנות אסיאתיות ויפניות קטנות, סושי בהרכבה אישית, שהורכבו במיוחד מרכיבים שסופחים אלכוהול ומותאמות לשיירינג ולארוחה לילית, ותפריט אלכהול רחב. המנות כולן כמובן מייצגות נאמנה את המטבח של הרשת, פן אסיה, ומביאות חווית בילוי כייפית עם תמורה מעולה למחיר.
מחיר כל המנות והאלכוהול בתפריט הלילה הינו 10-20 ₪, כך נוצר תפריט מדליק עם אלכוהול טוב, לצד סאונד ופלייליסט חדש שינוגן אחרי השעה 22:00, במטרה להעניק לסועדים והבליינים עסקה משתלמת עם חווית אירוח של מסעדת אסיאתית באווירה לילה עדכנית.
הגענו לסניף ג'אפניקה בפתח תקווה. שנפתח לפני 5 שנים וממש בקרוב אמור לעבור שיפוץ והתאמה ליתר הסניפים ברשת.
על פי המסורת היפנית פתחנו את הערב עם ג'אפניקה סאקי המוגש חם/קר בקנקן קטן עם כוסות קטנות (10 ש"ח).
לצמחוניים וטבעוניים (ולא רק...) כדאי להזמין מוראסאקי וואסאבי - סלט מרענן וטיפלה פיקנטי אשר מוגש בצלחת די גדולה מנבטים, כרוב סגול, אפונה, ווסאבי בתיבול הויסין, מירין, שום וג'ינג'ר (10 ש"ח)
לאוהבי המבורגרים והבשר מומלצת מנת סלופי באו- מנה קטנה בגודל טאפס - לחמניה סינית מאודה במילוי בשר מוקפץ, שום ג'ינג'ר והוסין על מצע חסה ובצל (10 ש"ח).
צ'יקן צ'ילי- 6 כדורי עוף פריכים עשויים בטיגון עמוק ומתובלים ברוטב צ'ילי מתקתק, מגיעים ארוזים בעטפת נייר עם תוספת רוטב איולי בצד (10 ש"ח). מנה נדיבה וטעימה, מומלצת לצד בירה או משקה אלכוהולי קל.
למנה עיקרית הזמנו את גיוזה- שלושה כיסוני בצק במילוי עוף קצוץ, ירקות וג'ינג'ר (15 ש"ח), בתוספת רוטב סויה ובצל ירוק.
מומלץ לשלב את המנה עם שני משקאות מתפריט האלכוהול: למברוסקו רוזה (15 ש"ח) ואפרול שפריץ (15 ש"ח).
ניתן לשלב את תפריט הלילה עם התפריט הרגיל במסעדה. זה מה שעשינו והזמנו קומבינציה זוגית של סושי (78 ש"ח) הכוללת: 4 יחי סאקה טריאקי רול, 4 יחי סנסט רול, 6 יחי מאקי אבוקדו, 4 יחי ניגירי טונה וטומאגו (חביתה יפנית) ו-4 יחי טאטקי טונה צרובה. מנה יפייפיה של סושי מעולה.
מנת "אושן טמפורה" גם היא מתפריט הלילה, נמכרת ב-20 ש"ח בלבד, ומגיעה בקונוס נייר וכוללת טבעות וראשי קלמרי מטוגנים בתוספת רוטב צ'ילי.
ה-Paper Moon, עושה חשק לבקר באחד מסניפי הרשת הקרובים וליהנות מחוויה של בילוי שווה, טעימה ומשתלמת כמו שיודעת הרשת להציע בעשר השנים לקיומה. ברשת WI FI חופשי ושירות אדיב ומקצועי (כל הצוות עובר הדרכות והמלצרים עוברים מבחנים על התפריט לפני קבלה לעבודה).
התפריט מוגש במרבית סניפי הרשת החל מ 22:30. לבירורים נוספים על התפריט וסניפים, ניתן לפנות לאתר הרשת: www.japanika.net
אודות רשת ג'פניקה
רשת ג'פניקה היא רשת מסעדות סושי ומטבח אסיאתי אשר הוקמה לפני כעשור עם סניף ראשון ברחוב דיזינגוף בתל אביב. הרשת הייתה הראשונה להנגיש את הסושי והמטבח האסיאתי ולהתאימו אל החיך הישראלי. כיום הרשת מונה 25 סניפים, מעסיקה כ- 2400 עובדים וכ- 17 אלף סועדים פוקדים את כל אחד מהסניפים מידי חודש. חווית הלקוח ברשת מורכבת משילוב של מנות טעימות העשויות מחומרי גלם איכותיים וייחודיים לרשת, מגוון אלכוהול רחב, עיצוב לפי תורת הפאנג שווי אשר מקנה חווית אירוח אסתטית, נעימה, ומזמינה. בשנה האחרונה החלה הרשת תהליך של מיתוג מחדש אשר כלל פתיחת סניפים חדשים ושדרוג הקיימים. תהליך המיתוג כלל גם קו קולינארי מרענן של הרחבת קשת הטעמים האסייתים תוך התחשבות בחיך הישראלי.
רשת ג'פניקה
http://www.japanika.net/
תגובות
הוסף רשומת תגובה