בציר 66' - בראסרי כשר בכפר תבור
בדרך חזרה מחופשה בצפון עצרנו במסעדת "בציר 66", הנמצאת במתחם המבקרים של יקב תבור בכפר תבור, מסעדת בראסרי כשרה, המשלבת בין מטבח צרפתי וים תיכוני.
חנינו מול המסעדה (חניה חינם) ונכנסנו מורעבים לגמרי, אחרי יום שלם בכנרת.
המסעדה מעוצבת בטוב טעם בניחוח ביתי. על המדפים יש ספרים שניתן לעין בהם טרם הגעת המנות.
הנוער הלך על בטוח מבחינתו והזמין המבורגר 220 גרם טרי ואיכותי בלחמניה ביתית עשויה במקום, עם ציפס וירקות (63 ש"ח). החבר'ה הצעירים זללו בתאבון ויצאו מרוצים
אנחנו הזמנו למה ראשונה "אמנון וסלסה" - רצועות פילה אמנון פריכות מוגשות על מצע סלסת עגבניות פיקנטית (39 ש"ח)
למנה עיקרית הזמנו "שייטל פלפלת" - פרוסות שייטל צרובות בפלנצ'ה מוגש עם רוטב פלפלת על מצע פירה (88 ₪)- מנה טעימה ומוצלחת, מומלצת בחום.
ו"אמנון בקיג'ון"- פילה אמנון מתובל ומשוחר, נח על סלט חם עשוי עגבניות, בצל, כוסברה ופלפל חריף, לצד אורז פילאף (75 ש"ח).
קינחנו בסופלה שוקולד חם
בציר 66 מציעה תפריט עסקיות קיץ במחיר
שווה ממש, בין השעות 12:00-16:00 מראשון עד חמישי:
עסקית בשרית: מנה ראשונה, עיקרית ושתיה קרה במחיר המנה העיקרית.
עסקית צמחונית: מנה ראשונה, עיקרית ושתיה קרה במחיר 70 ₪ .
לבוחרים בעסקיות מוצעים הקינוחים בעלות מוזלת של 15 ₪ .
את בציר 66 הקים ומנהל השף והמסעדן
הוותיק רן שגיא, שהקים בשנת 2005 את מסעדת רוטנברג המפורסמת בעמק הירדן.
שדרות קק"ל, מתחם יקב תבור כפר תבור batzir66.co.il טלפון: 04-8832665
שעות פתיחה: ימים א-ה 13.00-21.00, ושישי 11.00-15.00 שבת סגור. כשר בהשגחת הרבנות
פייסבוק: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063808038968
תגובות
הוסף רשומת תגובה